To små steiner, dag 2

IMG_1277

 

Steinene har fått nytt vann, ellers ingen endring.

Siden disse helst skal skrubbes og byttes vann på hver dag, har jeg i dag avtalt med en venninne at hun stikker innom og steller dem og sender meg daglige bilder mens jeg er borte i påsken. Fiffig: allerede på dag to føles det mer som jeg har gått til anskaffelse av et husdyr enn to steiner. Jeg priser meg derfor lykkelig for at jeg har et såpass godt støtteapparat rundt meg, slik at jeg faktisk har muligheten til å opprettholde et noenlunde normalt liv etter denne (noe spontane) anskaffelsen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s