To små steiner, dag 1

Avocado_dag_1

 

Det var da jeg stod på kjøkkenet i ettermiddag og skulle lage guacamole til fredagstacoen at jeg plutselig kom på at jeg nå skulle gjøre det jeg hadde tenkt på flere ganger tidligere; dyrke mine egne avokado-planter.

Ifølge en annen blogg jeg kom over da jeg søkte etter fremgangsmåten, burde avokadoene være økologiske for å øke sjansen for spiring. Var disse økologiske? Absolutt ikke! Vel, jeg lar meg ikke stanse av litt sprøytemiddel, her er det bare å bite tennene sammen, kjøre på og se hva som skjer, om det skjer noe…

Prognosene er som følger: Etter 4-6 uker skal steinene sprekke på midten og etter hvert skal det begynne og spire. Men siden prognoser har en tendens til å slå feil, lover jeg å komme med daglige oppdateringer fra vindusposten. Hvem vet, kanskje det plutselig en dag kommer en linselus og høyner spenningsnivået?

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s